in

TAMADUITOAREA SARA EVELINA

DATELE DE CONTACT NU MAI SUNT DISPONIBILIE DEOARECE ANUNȚUL A EXPIRAT. CLICK AICI PENTRU ANUNTURI TAMADUITOARE VALABILE.

Vrăjitoria s-a practicat din vechi timpuri, încă din timpul Legii Vechiului Testament, până în vremea noastră. Vrăjitoarele au chemare pentru a diferenția magia albă de cea neagră. Un om obișnuit nu este capabil de acest lucru. Astfel noi descoperim răul și îl transformam în bine. După învăţătura cărților sfinte, vrăjitoria se împarte în mai multe părţi. Vrăjitoria neagră prin care se înţelege chemarea diavolilor, blesteme, legare, gând rău etc. Vrajitoria albă fiind pentru a descoperi oamenilor comori ascunse, lucruri pierdute, pentru dezlegare, vindecare, armonie și bunăstare în familie și afaceri. Magia albă se folosește și pentru a regăsi liniștea sufletească și a aduce lumină acolo unde răul a facut întuneric.

Dacă iubirea lipsește să fii sigur că o parte din ființa umana lipseste 💔

Te poti INTREGI🤲💖

Iata cateva monduri in care iti poti găsi jumatatea:

🥀RITUALURI DE IMPREUNARE👫

-iubirea vietii tale te-a dezamagit, a devenit dușmanul relatiei voastre, monotonia s-a instalat de ceva vreme, dezinteresul fata de bunăstare casei sau al partenerului? Acest ritual este solutia.

🥀CUNUNII LEGATE🪢
-toate relatiile tale esueaza, nu-ti poti gasi jumatatea,
iti pierzi interesul rapid fata de persoana actuala? Deschide ochii! Ceva este inneregula cu tine.

🥀FARMECE SI BLESTEME PE SOARTA📜🪔
-aruncarea vrajilor rele este cel mai mare blestem pe care o persoana o poate duce. Nu mai ajungi unde ti-ai propus, munca multa fara rost, certuri si neintelegeri in casa, probleme de sanatate fizica si emotionala? Toate acestea au leac.

Sună și ajuta-te singur!! Ai aceasta putere🤏🙏🍀

Tămăduitorea Sara Evelina cea mai puternica atat tara si peste hotare detine cele mai multe plante si talizmane pentru orice fel de probleme, aduce spor in casa si familie, impreunaza orice fel de cuplu, dezlaga farmece si blesteme, cununii legate si multe altele.

DATELE DE CONTACT NU MAI SUNT DISPONIBILIE DEOARECE ANUNȚUL A EXPIRAT. CLICK AICI PENTRU ANUNTURI TAMADUITOARE VALABILE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAICUTA PATRICIA

CLARVAZATOAREA ELIF LAVINIA